هاشمی خودش بحث تقلب را مطرح می کرد
نوشته شده توسط : ن ,ک

هاشمی خودش بحث تقلب را مطرح می کرد

 
 
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جنجال‌آفرینی برای القای تقلب در انتخابات، دو سال قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ طراحی و برنامه‌ریزی شد.
ملل نیوز به نقل از فارس، محمدعلی رامین سه‌شنبه شب در جمع عزاداران حسینی با اشاره به اینکه فتنه نه تنها در سال ۸۸ وجود داشته است، بلکه به عنوان یک طرح همیشگی توسط دشمنان بیرون و حامیان آنها در داخل دنبال می‌شود، گفت: دلیل پرداختن به این موضوع، زنده شدن خاطرات و شفاف‌سازی فضای گذشته و حال برای نسل جوان است.
وی افزود: آخرین بروز و ظهور فتنه‌های از اول انقلاب تاکنون فتنه سال ۸۸ بود.



*‌ فتنه ۵۸ با تأکیدهای امام (ره) و صلابت شهید بهشتی خنثی شد
رامین با اشاره به اولین فتنه در زمان تصویب قانون اساسی در شهریور سال ۵۸ بیان داشت: پس از رای اکثریت مردم به جمهوری اسلامی در ۱۲ فروردین ۵۸، مجلس خبرگان درصدد تصویب قانون اساسی برآمد که ۵۸ نفر از اعضای مجلس آن سال را حوزویان و ۱۴ نفر آنها را غیر حوزویان تشکیل می‌دادند.
وی اضافه کرد: مجلس سال ۵۸ قصد داشت که قانون اساسی را به تصویب برساند که در آن به بحث ولایت فقیه نیز اشاره شده بود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امام خمینی (ره) یک ایدئولوژی بسیار ناب توحیدی را از سال ۴۸ حول محور ولایت فقیه تدوین کرده بودند.
رامین در ارتباط با ویژگی‌های ایدئولوژی امام (ره) عنوان کرد: امام (ره) در این ایدئولوژی به این نتیجه رسیدند که مدیریت بر عهده ولایت فقیه باشد تا زمینه ظهور امام زمان (عج) فراهم شود و گردنکشان عالم را سر جای خود بنشاند و به آحاد مردم بصیرت و بینش صحیح بدهد تا آمادگی پذیرش امام زمان (عج) در مردم به وجود آید.
وی با بیان اینکه در آن زمان منتظری ریاست مجلس خبرگان را بر عهده داشت، خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) در آن مقطع مرحوم آیت‌الله بهشتی را به ریاست خبرگان برگزیدند، اما فتنه‌گران در بیرون مجلس التهاب گسترده‌ای را به وجود آوردند.



* امام (ره) به نظام «امام ـ امت» معتقد بودند، شریعتمداری و بازرگان به نظام «ملت ـ دولت»
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: سیدکاظم شریعتمداری به عنوان مرجع تقلید و رهبر حزب خلق مسلمان، قیام و آذربایجان را ملتهب کرد و به قول خود آنها صدا و سیمای آذربایجان را به تصرف خود درآوردند.
رامین درباره قضایای شهریور سال ۱۳۵۸ ادامه داد: به دلیل تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی برخی‌ها حکم به عدم مشروعیت مجلس خبرگان دادند و برخی افراد سعی می‌کردند تا مجلس خبرگان را وادار کنند که از طرح تصویب ولایت فقیه در قانون اساسی عبور کند اما با تأکیدهای امام (ره) و صلابت شهید بهشتی فتنه‌گران ناکام ماندند.
وی با بیان اینکه امام (ره) به نظام «امام ـ امت» معتقد بودند، تصریح کرد: شریعتمداری و بازرگان به نظام «ملت ـ رهبر» یا «ملت ـ دولت» اعتقاد داشتند.

*‌ فتنه‌گران اصل ولایت فقیه را مسکوت می‌گذارند
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فتنه‌های به وجود آمده پس از شهریور سال ۵۸، اظهار داشت: فتنه بنی‌صدر و منافقین از جمله فتنه‌هایی بود که انقلاب با آن درگیر بود و پس از آن هم جنگ هشت ساله بر نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد.
رامین با بیان اینکه در زمان فتنه جنگ تحمیلی ترورها و کودتاها بالا گرفت، بیان داشت: شریعتمداری در آن زمان به عنوان مرجع فتوای قتل امام خمینی (ره) را صادر کرد.



* امام (ره) پس از فتنه‌های مختلف مجبور به نوشیدن جام زهر شد
وی همچنین با اشاره به فتنه‌های پس از سال ۱۳۵۸ ادامه داد: ماجرای مک‌فارلین، دستگیری مهدی هاشمی و اعضای باند او، ماجرای فتنه در مکه که مسئولیت حجاج را آقای مهدی کروبی بر عهده داشت، استعفای میرحسین موسوی از نخست وزیری و قیام منتظری علیه امام خمینی (ره) از جمله فتنه‌هایی بود که نظام جمهوری اسلامی ایران در سال‌های جنگ تحمیلی با آن برخورد داشت.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: پس از این فتنه‌ها امام (ره) را مجبور به نوشیدن جام زهر و پذیرش قطعنامه کردند.
رامین با اشاره به نامه تاریخی امام (ره) در ششم فروردین ۶۸ به منتظری، اضافه کرد: امام (ره) در آن نامه تاریخی نوشت «شما دعا کنید من بیش از این نمانم که خیانت یارانم را ببینم که تاریخ اسلام پر است از خیانت یاران به اسلام».
وی با بیان اینکه این فتنه‌ها به صورت رنگارنگ و جدی دنبال شد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۶۸ و بعد از رحلت امام (ره) جریان فتنه‌گر از عدم وجود امام استفاده کردند و اصل ولایت فقیه را که در سال ۱۳۵۸ به تصویب رسیده بود مسکوت کردند.



* فتنه سال ۶۸ در نبود امام (ره) صورت گرفت
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره ادامه داد: برخی افراد این بحث را مطرح کردند که برای جانشین امام خمینی (ره) لفظ امام را به کار نبریم و تعابیر جدیدی را به جای آن ابداع کردند.
رامین با بیان اینکه آنها به جای گفتن امام خامنه‌ای به تعابیر دیگری روی آوردند، گفت: آنها صرفا مقام ولایت فقیه را به عنوان یک مقام سیاسی مطرح کردند و شأن مرجعیت و امامت را از ایشان گرفتند.
وی در این باره ادامه داد: در حقیقت دو بال ارزش و معنوی مقام ولایت فقیه را شکستند تا بتوانند یک نوع سکولاریست به نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کنند و بعد از آن خود نیز به مقام ریاست جمهوری رسیدند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه عظیمی که اساس جمهوری اسلامی را تهدید کرد از اینجا آغاز شد، بیان داشت: این فتنه در نبود امام (ره) صورت گرفت.



* پس از امام (ره) افراد در صحنه به دو گروه تقسیم شدند
رامین با اشاره به اینکه پس از امام افراد در صحنه به دو گروه تقسیم شدند، خاطرنشان کرد: افراد در صحنه به دو گروه پیرو خط امام، همان امامی که رحلت کرده است و پیروان خط امام و رهبری منشعب شدند.
وی با بیان اینکه هر دو گروه متعهد شدند که امامت را از ولایت فقیه کنار بگذارند، بیان داشت: این افراد کلمه امام را تنزل دادند و به رهبر تبدیل کردند؛ این افراد با کدام دلیل منطقی این کار را انجام دادند و باید در مورد آن به ما جواب بدهند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در نظر عوام ممکن است حذف یک کلمه چندان مسئله مهمی نباشد و امام یا رهبر یا آقا بگوییم و خوب نیست که روی الفاظ جنگ شود، گفت: خواص مفهوم کلمات را زیر نظر دارند و می‌دانند دیگران با تغییر این واژه‌ها چه می‌کنند.
رامین در همین زمینه اضافه کرد: واژه امام معنای خاص خود را دارد و با تبدیل کردن آن به رهبر یک ایدئولوژی تحث تأثیر قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه وقتی کلمه‌ امام را از ما گرفتند، سیستم طراحی شده توسط امام خمینی (ره) فشل شد، تصریح کرد: سیستم «امت ـ امامت» که توسط امام (ره) طراحی شده بود فشل شد و واژه امت در این سیستم تبدیل به واژه دولت شد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره ادامه داد: پس از آن انقلاب از یک نگاه جهانشمول به یک سیستم ملی‌گرایی عقب‌گرد کرد.


رامین با انتقاد از اینکه وقتی دو کلمه امت و امامت از سیستم طراحی شده توسط امام (ره) حذف شد، ارتباط برادری بین مؤمنین هم از میان رفت، اظهار داشت: آیه شریفه یأمرون بالمعروف و ینهون عن‌المنکر برای ما معنای خود را از دست داد و به راحتی اصل امر به معروف و نهی از منکر یعنی یکی از اصول اساسی اسلام را از ما گرفتند.
وی به تبعاتی که در پی جایگزین کردن واژه ملت به جای امت به وجود آمد اشاره نمود و تصریح کرد: پس از آن واژه‌های هموطن، شهروند و همشهری جایگزین واژه برادری اسلامی شد.



* شخصی که واژه امت و امامت را تغییر داد، ۸ سال بعد از امام (ره) به عنوان سردار سازندگی کشور را مدیریت کرد
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه عدالت اساس تفکر توحیدی شیعه است، عنوان کرد: عدالت شعار اصلی مسلمانان در طول تاریخ است و وقتی امت و امامتی نباشد، عدالت معنای درستی ندارد.
رامین با بیان اینکه شخصی که واژه امت و امامت را تغییر داد، کلمه توسعه را جایگزین عدالت کرد، اظهار داشت: آن شخص بیان می‌کرد عدالتی که مطرح می‌شود به معنای توسعه فقر است، در حالی که باید توسعه در کشور اجرایی شود.
وی در این باره ادامه داد: آن شخص بر این اساس کشور جمهوری اسلامی ایران را هشت سال بعد از رحلت امام خمینی (ره) به عنوان سردار سازندگی مدیریت کرد.



* استفاده از کلمه آسیب‌پذیر به جای مستضعف ذائقه مردم را نیز تغییر داد
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گفتمان توحیدی امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: امام دو کلمه قرآنی مستضعفین و مستکبرین را به کار می‌برد و طبق آموزه‌های قرآنی، ما نسبت به مستضعفین مسئول و وظیفه حمایت از آنها را بر عهده داریم.
رامین ادامه داد: اما با جایگزین شدن کلمه آسیب‌پذیر به جای مستضعف این آموزه قرآنی به فراموشی سپرده شد.



* روزنامه همشهری سردمدار و جمهوری اسلامی پیگیر تصویب ریاست جمهوری مادام‌العمر رئیس جمهور وقت بود
وی با بیان اینکه پس از آنکه کلیدواژه‌هایی را که اندیشه امام (ره) بر اساس آن شکل می‌گرفت را از ما گرفتند، رفتار تکلیف‌گرایانه مردم هم کم‌رنگ شد، خاطرنشان کرد: با تغییر این واژه‌ها فرهنگ و ذائقه مردم ما نیز تغییر پیدا کرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت‌های حزب کارگزاران و طرح تغییر قانون اساسی برای مادام‌العمر شدن ریاست جمهوری، بیان داشت: روزنامه همشهری سردمدار و جمهوری اسلامی پیگیر تصویب ریاست جمهوری مادام‌العمر رئیس جمهور وقت بود.
رامین ادامه داد: شما نمی‌دانید نایب امام زمان (عج) با چه خون دل خوردنی آن دوران را پشت سرگذاشتند.



* دی‌ماه سال ۶۴ لایحه انتخابات را دولت میرحسین موسوی تنظیم کرد
وی افزود: ۱۰ سال بعد از فتنه ۶۸ که سرآغاز تغییر کلیدواژه‌ها بود، فتنه تیر سال ۱۳۷۸ به وقوع پیوست.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قانون برای روز مبادا و برای جلوگیری از بی‌نظمی و اغتشاش و طغیانگری است، گفت: در دی‌ماه سال ۶۴ لایحه انتخابات را دولت میرحسین موسوی تنظیم کرد و به مجلسی داد که ریاست آن بر عهده هاشمی رفسنجانی بود و قانون انتخابات را به تصویب رساندند.
رامین با بیان اینکه جمع تمام دوراندیشی‌های میرحسین موسوی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قانون انتخابات بود، اظهار داشت: حدود ۲۰ انتخابات بر اساس این قانون برگزار شد.


وی در این باره ادامه داد: در فتنه سال ۸۸ کسانی که قانون انتخابات را وضع می‌کنند و به تصویب می‌رساندند، عوامل اصلی فتنه‌ و قانون‌ستیز می‌شوند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نمی‌خواهیم نقش بیگانگان در فتنه سال ۸۸ را نادیده بگیریم، ادامه داد: فتنه‌گری در انتخابات کلیدواژه‌ای به نام تقلب دارد که در کشورهایی از جمله اوکراین، صربستان، ازبکستان و لبنان این مسئله با موفقیت یا عدم موفقیت دنبال شد.



* از سال ۸۶ شمشیر را علیه نظام جمهوری اسلامی از رو بستند
رامین با اشاره به اینکه در کشور ما هم بحث تقلب سابقه دارد، افزود: یکی از افرادی که در هر انتخاباتی حتی وقتی خودش همه‌کاره کشور بوده است بحث تقلب را مطرح کرده شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.
وی با بیان اینکه نمی‌خواهیم به کسی توهین کنیم، افزود: باید واقعیت‌ها را بدانیم تا ما را فریب ندهند؛ ما طرفدار توهین به هیچ‌کس نیستیم.
رامین با بیان اینکه پس از سال ۸۶ شمشیر را علیه نظام جمهوری اسلامی از رو بستند، ادامه داد: از سال ۸۶ موضوع تقلب در انتخابات بعد طراحی و مدیریت شد.
وی ضمن اشاره به تشکیل کمیته صیانت از آرا خاطرنشان کرد: نمی‌دانیم این طرح توسط چه کسی به ستاد میرحسین موسوی رفت؛ هنوز دادگاهی تشکیل نشده و ما نمی‌دانیم که نقش افراد در فتنه سال ۸۸ چگونه بوده است.




:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: